BankID

BankID-app er for deg som vil bruke BankID fra en iPhone, iPod touch eller iPad. Du laster ned appen en gang. Deretter vil appen starte av seg selv på alle nettsteder som har klargjort for bruk av BankID-app.

BankID-app er en sikkerhetsapp. Den gjør at du kan logge deg på i nettbank eller annet nettsted fra en iPhone eller iPad når disse nettstedene er klargjort for bruk av BankID-app. I selve BankID-appen som du laster ned, kan du ikke gjøre så mye ut over å velge språk, hente informasjon og se sikkerhetssertifikatet ditt.

Pålogging via BankID-app foregår på nesten samme måte som fra en PC; gå til nettbanken eller nettstedet og tast inn fødselsnummer, engangskode fra kodeenheten og ditt personlige BankID-passord.

Last ned BankID-applikasjonen for iPhone og iPad her

BankID på mobil
En annen mulighet for pålogging fra nettbrett og smarttelefoner, er å bestille BankID på mobil. Over 100.000 kunder bruker dette, og kan logge på uten kodeenheten og uten at det kreves Java. De fleste banker og operatører tilbyr BankID på mobil.

Se listen over banker og operatører her

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!