BÆREKRAFT

Som Norges eldste sportskjede har vi bidratt til å gi aktive kunder gode opplevelser i mange år, og vi jobber for at alle skal ha muligheten til å oppleve sport og friluftsliv i mange år fremover.

  • Vi har som mål å tilrettelegge for aktiv livsstil og støtte små og store lokalmiljøer i hele landet.
  • Vi arbeider for å være bærekraftige i alt vårt virke.
  • Vi skal minske vårt miljø-fotavtrykk gjennom ansvarlige innkjøp, bærekraftig produksjon, og ved å hjelpe kundene våre til å ta gode valg.

Sammen forvalter vi naturen og arbeider for at kommende generasjoner skal få de samme gode turopplevelsene som vi har tilgang til i dag.

Sett få spor når du er på tur.

  • Ta med deg søppel hjem, og ta gjerne med mer søppel hjem enn hva du hadde med på tur. Det ligger alltid søppelrester i naturen som passer bedre i en søppelbøtte.
  • Bruk ettablerte bålplasser. Mange bålplasser ødelegger unødvendig mye natur.
  • Ikke hogg ned trær. Dyr, fugler og innsekter er avhengige av levende og døde trær. Sag de derfor ikke ned for å bruke dem som fyringsved eller til å bygge gapahuk. Det er heller ikke veldig pent med avsagde trestubber rundt leir- og bålplasser.
Barn på tur

Gjenvinning av el-produkter

Elektroniske produkter skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar vederlagsfritt i mot retur av elektroniske produkter av samme type eller funksjon som er kjøpt i våre butikker. EE-avfall må IKKE kastes med vanlig avfall.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!