Miljø og samfunnsansvar

Miljø og samfunnsansvar

INTERSPORT Norge skal drive sin forretningsvirksomhet på en ansvarlig måte som er i tråd med nasjonal lovgivning og som respekterer, beskytter og fremmer menneskerettigheter, arbeidstakeres rettigheter og internasjonale miljøstandarder. Samfunnsansvar er derfor en integrert del av INTERSPORT Norge sin forretningsstrategi.
Vil vil aktivt jobbe for å nå denne visjonen ved å fremme et samarbeid med vekt på gjensidig respekt, tillit, dialog og åpenhet. Samfunnsansvar er derfor en integrert del av INTERSPORT Norge sin forretningsstrategi.

Etisk og sosial standard

INTERSPORT Norge eier ingen fabrikker. Alle våre varer kjøpes fra eksterne leverandører. Vår Code of Conduct (CoC) speiler internasjonale krav i forhold til helse, miljø, sikkerhet og sosiale forhold for ansatte på fabrikkene som produserer for INTERSPORT Norge. Konkret vil det si at våre leverandører forplikter seg til at deres praksis er lovlig, etisk og i samsvar med gjeldende konvensjoner og standarder.
Alle leverandører må signere vår CoC før inngåelse av forretninger med INTERSPORT Norge. INTERSPORT Norge forbeholder seg også retten til å gjennomføre både varslede og uanmeldte inspeksjoner hos leverandører og underleverandører som produserer for INTERSPORT Norge.

Gjenvinning av el-produkter

Elektroniske produkter skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar vederlagsfritt i mot retur av elektroniske produkter av samme type eller funksjon som er kjøpt i våre butikker. Ønsker du å returnere elektroniske produkter kjøpt i vår nettbutikk - kontakt vår kundeservice, så sender de deg returseddel. 
EE avfall må IKKE kastes med vanlig avfall.

På Sortere.no kan du se hvor du finner returstasjoner i ditt nærmiljø. 

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!